Tehnologie

Societatea comercială SC Bonas SRL are ca și activitate de bază fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor. În prezent, portofoliul de produse este structurat astfel:

  • lapte de consum
  • produse lactate acide
  • smântână de consum
  • brânzeturi proaspete, în saramură, opărite

Având în vedere concurența și specificul activităților în domeniul industriei alimentare în general, și cel al procesării produselor lactate în particular, suntem conștienți că cea mai importantă caracteristică a produselor noastre trebuie să fie calitatea. Prin urmare, obiectivul societății noastre este realizarea produselor lactate care să corespundă normelor Uniunii Europene referitoare la standardele de calitate și securitatea alimentelor, conform solicitării clienților, în vederea obținerii unui grad ridicat de satisfacție a acestora, asigurând asfel dezvoltarea continuă și creșterea profitabilității organizației pe termen lung.

Această misiune o îndeplinim prin implementarea, menținerea și îmbunătățirea continuă a eficacității sistemului de management al calității și siguranței alimentului, în conformitate cu SR EN ISO 22000:2005.

Vezi prezentarea detaliată a produselor noastre.

contact

S.C. BONAS S.R.L.
Adresa: Strada Crișeni, nr. 5
Localitatea: Dezmir, Cluj
Cod poștal: 407039
Telefon: 0040/264 487.800
Fax: 0040/264 487.808

E-Mail: office@bonas.ro
Cod fiscal: R228824
Nr. înreg. la Reg. Com.: J12/3785/1991
Banca:
Banca Comercială Română